Από 4.50€ την ημέρα για στάθμευση του αυτοκινήτου σας με μεταφορά προς & από το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, από την King Parking. ΔΩΡΕΑΝ εξωτερικό πλύσιμο του αυτοκινήτου σας για Στάθμευση & Φύλαξη από 2 ημέρες & άνω! Ο χρόνος μετάβασης από και προς το αεροδρόμιο είναι μόνο 5 λεπτά και η υπηρεσία παρέχεται 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα. - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

Από 4.50€ την ημέρα για στάθμευση του αυτοκινήτου σας με μεταφορά προς & από το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, από την King Parking. ΔΩΡΕΑΝ εξωτερικό πλύσιμο του αυτοκινήτου σας για Στάθμευση & Φύλαξη από 2 ημέρες & άνω! Ο χρόνος μετάβασης από και προς το αεροδρόμιο είναι μόνο 5 λεπτά και η υπηρεσία παρέχεται 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα.
4,50€
 Αγορές:26
Αρχική τιμή: 6,00€
Έκπτωση: 25%
Κερδίζετε: 2€
 Λήγει σε:  0 ω. 0 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Δυνατότητα εξαργύρωσης της προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού και έως τις 30/09/2020.   Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Κυριακή όλο το 24ωρο.   Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα (1) Ι.Χ. αυτοκίνητο αφορά:   Την στάθμευση & φύλαξη σε ανοιχτό parking. Μεταφορά αποσκευών και πελατών με mini bus χωρίς καμία επιβάρυνση. H εταιρεία σας αποβιβάζει στην ανάλογη πύλη.   Η προσφορά περιλαμβάνει τις επιλογές:   ~4.5€ για Στάθμευση & Φύλαξη Αυτοκινήτου για 1 Ημέρα.   ~9€ για Στάθμευση & Φύλαξη Αυτοκινήτου για 2 Ημέρες.   ~13.5€ για Στάθμευση & Φύλαξη Αυτοκινήτου για 3 Ημέρες.   ~18€  για Στάθμευση & Φύλαξη Αυτοκινήτου για 4 Ημέρες.   ~22.5€ για Στάθμευση & Φύλαξη Αυτοκινήτου για 5 Ημέρες.   ~26€ για Στάθμευση & Φύλαξη Αυτοκινήτου για 6 Ημέρες.   ~28€ για Στάθμευση & Φύλαξη Αυτοκινήτου για 7 Ημέρες.   ~30€ για Στάθμευση & Φύλαξη Αυτοκινήτου για 8 Ημέρες.   ~32€ για Στάθμευση & Φύλαξη Αυτοκινήτου για 9 Ημέρες.   ~34€ για Στάθμευση & Φύλαξη Αυτοκινήτου για 10 Ημέρες.   Δωρεάν ένα εξωτερικό πλύσιμο του οχήματος σας για Στάθμευση & Φύλαξη από 2 ημέρες & άνω.   Απαραίτητη επικοινωνία για κρατήσεις ΠΡΙΝ την επίσκεψη στο χώρο.   Τηλεφωνική κράτησή απαιτείται επικοινωνία στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο κουπόνι σας, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την επιθυμητή ημερομηνία που θα αναφέρεται το ονοματεπώνυμο σας, ημερομηνίες αναχώρησης & άφιξης, πινακίδες οχήματος &  τον κωδικό κουπονιού.   Online Κράτηση στο kingparking.gr/online-kratisi/   Συμπληρώστε την ημερομηνία & ώρα άφιξης, ονοματεπώνυμο, αριθμό πινακίδας, αριθμό ατόμων, κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας, μοντέλο αυτοκινήτου & email. Συμπληρώστε στα Σχόλια τον κωδικό κουπονιού. Για να ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση της φόρμας πατήστε Αποστολή.   Σημαντικό μετά την επιβεβαίωση τη κράτησης δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης.   Η έναρξη και η λήξη της στάθμευση γίνεται ημερολογιακά (ανά ημέρα στις 00:00) και όχι με ώρες.   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με την αγορά του κουπονιού από το Dealtown.gr.   Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα υπό τη μορφή δώρου για συγγενείς και φίλους.   Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή κατά την άφιξή στο χώρο του parking ή αποστολή του κουπονιού πριν την άφιξή σας στο info@kingparking.gr.

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Ξενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Αυτοκίνητο-Μηχανή στην περιοχή Online - Πανελλαδικά; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Αυτοκίνητο-Μηχανή στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Αυτοκίνητο-Μηχανή στην περιοχή Online - Πανελλαδικά και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site Deal Town και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

  Ετικέτες: