Διαφημιστείτε στο bonusdeals - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

Διαφημιστείτε στο bonusdeals

Προβληθείτε σε χιλιάδες επισκέπτες με λιγότερο από 1€ την ημέρα! (Ελάχιστη διάρκεια προβολής 1 μήνας) – Καλέστε τώρα στο 210 5053003 – είτε συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας

Ενδιαφέρεστε να διαφημίσετε την επιχείρησή σας, τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας, το ξενοδοχείο σας ή το κομμωτήριο σας; Έχετε φαρμακείο, ηλεκτρονικό κατάστημα ή deal site και θέλετε να το προωθήσετε; Το BonusDeals είναι ο ιδανικός τρόπος να πραγματοποιήσετε την επιθυμία σας!

Το bonusdeals.gr, είναι το site το οποίο συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα sites, πάνω δηλαδή από 15.000 προσφορές και είναι ο μεγαλύτερος deal aggregator με περισσότερους από 200.000 επισκέπτες το μήνα και περισσότερα από 35.000 χιλιάδες εγγεγραμμένα μέλη που λαμβάνουν καθημερινά ενημέρωση (newsletter). Ο επισκέπτης του bonusdeals έχει τη δυνατότητα, με συγκεκριμένα φίλτρα, να βρει την δική σας επιχείρηση και τις προσφορές που παρέχετε μέσα στο site μας!

Εάν σας ενδιαφέρει, λοιπόν, να διαφημίσετε τις παροχές σας μέσω του bonusdeals.gr, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, έτσι ώστε να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες και τα πακέτα που παρέχουμε και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς, ώστε να εξασφαλίσετε ακόμα περισσότερες πωλήσεις!

Κόστος προβολής για 1 προσφορά:
1 μήνας – 40€ + φπα
3 μήνες – 80€ + φπα
6 μήνες – 120€ + φπα
1 έτος – 200€ + φπα

Κόστος αποστολής newsletter:
ή μπορείτε να επικοινωνήσετε την προσφορά σας άμεσας σε περισσότερα από 40.000 μέλη στέλντοντας dedicated newsletter μόνο με 150€ + φπα!

Επιπλέον, δυνατότητα προβολής στο BonusDeals σε οποια κατηγορία θέλετε ή περιοχή με διαφημιστικό banner!

Για άμεση προβολή:
Δείτε τα πακέτα προβολής ή αγοράστε online από το BonusDeals! 

ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 5053003

Ακολουθήστε το bonusdeals στα Social Media

Wildcard SSL Certificates